Branche info

OnderhoudNL Garantie

Uw huis of appartement is het uiteraard waard om er representatief uit te zien en goed te worden onderhouden. Dat draagt niet alleen bij aan het wooncomfort nu, het betekent bovendien waardebehoud in de toekomst. Voor schilder-, onderhouds-, metaalconserverings- en glaszetwerk zijn de OnderhoudNL Garantie-bedrijven de beste keuze.

De gekwalificeerde OnderhoudNL Garantie-bedrijven werken als enige volgens de garanties en leveringsvoorwaarden overeengekomen met de Consumentenbond en Vereniging Eigen Huis. Zo bent u gegarandeerd van het beste resultaat. Met permanent klantentevredenheidsonderzoek en periodieke technische inspecties wordt de kwaliteit constant onder controle gehouden!

Onderhoud logo2

Gegarandeerd van het beste resultaat

Glasheldere offerte

Met een OnderhoudNL Garantie-bedrijf weet u precies waar u aan toe bent. Zo krijgt u een complete offerte waarin alle belangrijke aspecten helder zijn beschreven: de aard en omvang van de werkzaamheden, de materialen, de benodigde tijd, de planning, etc. Net zo helder zijn de afspraken over de kosten, waarbij de begroting is afgestemd op de algemene en specifieke kenmerken van uw opdracht.

Vaste garantietermijnen schilderwerk

Uiteraard zijn OnderhoudNL Garantie-bedrijven ook helder over de garantie op uitgevoerd werk: die is minimaal 2 jaar op het buitenwerk en 4 jaar op het binnenwerk, afhankelijk van het verfsysteem en het aantal aangebrachte lagen.

Een OnderhoudNL Garantie- bedrijf

  • Beschikt over alle vereiste vak- en bedrijfstechnische diploma’s.
  • Hanteert leveringsvoorwaarden die Stichting AF-erkenningsregeling met de Consumentenbond en Vereniging Eigen Huis is overeengekomen.
  • Wordt periodiek geïnspecteerd door een onafhankelijk deskundigenbureau.
  • Is aangesloten bij de Stichting Geschillencommissie voor Consumentenzaken te Den Haag.
  • Vraagt om uw tevredenheid!
Meer informatie of een vrijblijvende offerte aanvragen?